OM DAVIES GOLF
Bedre oplevelser med Davies Golf

Golfundervisning
Vi underviser med udgangspunkt i et unikt træningskoncept. Et koncept vi selv har udviklet og som bygger på mottoet ”If you can see it, you can do it”. Filosofien bag konceptet er, at du hurtigere forbedrer dit spil, når du både ser, føler og forstår hvilke bevægelser der er rigtige og forkerte. Undervisningen er individuel og sikrer dig en god oplevelse, uanset dit niveau. 

Golfshop – salg, udlejning og fitting
Det rigtige udstyr er, som i mange andre sportsgrene, en del af gamet. Det har stor indflydelse på dit spil, at dit udstyr passer til dig, og at du føler dig komfortabel med det. Vi tilbyder dig et stort udvalg af jern, køller, hybrider, drivere, sko, beklædning og andet tilbehør i kendte kvalitetsmærker, eks. TaylorMade, Wilson Staff, Titleist. Endvidere tilbyder vi at tilpasse dit  eksisterende golfsæt, så det passer perfekt til din højde, styrke, dine hænder og dit sving. 

Klubdrift 
Vi tilbyder at varetage den daglige drift, herunder funktionerne: undervisning, golfshop, service, økonomi og administration. Formålet med vores tilbud til klubberne om at indgå et driftssamarbejde er at differentiere klubberne, så de fastholder medlemmerne og en rentabel drift. Dette er vigtigt i en tid med øget konkurrence om medlemmerne, der fortsat stiller krav til klubbernes faciliteter og service. 
Læs mere her